Uz sākumlapu



Rīgas 40. vidusskola
 
 
 
 
Skatīt karti
28

mar

2024

Šodien

ceturtdiena, 2024. gada
28. marts
Gunta, Ginta, Gunda

Jaunumi

Par apvienotā kombinētā iestājpārbaudījuma norisi papildu termiņā 30. jūnijā uzņemšanai Rīgas vidusskolās

Tematiskā grupa: Skolas jaunumi

Publicēts: 21. jūnijs 2021
 
21

jun

2021

Atgriezties



Šā gada 30. jūnijā plkst.10.00 Rīgas 64.vidusskolā (Ūnijas ielā 93) notiks apvienotais kombinētais iestājpārbaudījums (matemātikā un svešvalodā) tiem skolēniem, kuri līdz 4. jūnijam bija reģistrējušies apvienotajam kombinētajam iestājpārbaudījumam, bet nevarēja piedalīties 10. jūnijā apvienotā kombinētā iestājpārbaudījuma norisē šādu attaisnojošu iemeslu dēļ:

  • bija pozitīvs Covid-19 tests – šajā gadījumā skolēns iesniedz ģimenes  ārsta izziņu, kurā norādīts saslimšanas datums un pozitīva SARS-CoV-2 vīrusa RNS veikšanas datums un ka izolācija ir pārtraukta, vai uzrāda  sertifikātu par Covid-19 izslimošanas faktu.

  • bija noteikts kontaktpersonas statuss Covid - 19  inficētai personai vai pašizolācija- skolēns iesniedz ģimenes ārsta izziņu, kurā norādīts laiks, kad atradies mājas karantīnā,  un datums, kad mājas karantīna pārtraukta.

  • cita saslimšana - skolēns iesniedz ģimenes ārsta izziņu, kurā norādīts saslimšanas laiks.

 

Sīkāku informāciju var atrast šeit:

https://izglitiba.riga.lv/lv/izglitiba?target=news_item&news_item=par-apvienota-kombineta-iestajparbaudijuma-norisi-papildu-termina-30-junija-uznemsanai-rigas-vidusskolas-7347
 
 

Atgriezties